Zangles in Leiden

La Traviata in Mariinsky Theater

Zangles beginners-gevorderden

Ik ben Gulnara Shafigullina-Oosterhof en geef al vele jaren zangles aan zowel kinderen als volwassenen op verschillende niveaus en met verschillende muziekstijlen. Ik geef les in klassieke zang, popmuziek en kindermuziek. 

De lessen zijn bij mij thuis in Leiden.

Zangtechniek en repertoire

De zangles bestaat uit twee delen. Bij het inzingen doen we zangoefeningen en leer je de basis zangtechniek. Dit bestaat uit ademondersteuning, het leren zingen van zuivere tonen (intoneren) en articulatie. Vervolgens zing je verschillende repertoire (liederen, aria’s, songs etc.) en passen we toe wat je zojuist hebt geleerd.

Presentatie

Tijdens de les krijg je aandacht aan je presentatie en de artistieke aspecten van zingen (emotie en passie!).

Begeleiding op de piano

Thuis heb ik een goede August Förster piano en ik begeleid mijn studenten daarop. Regelmatig krijg je de kans om tijdens muziekavonden voor andere studenten te spelen.

Les aan kinderen

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Zangplezier en muzikale ontwikkeling staan ​​centraal. Breng je favoriete liedje mee! Alle muziekstijlen zijn mogelijk. We kunnen ook samenzingen organiseren met andere kinderen. Als je ambitie hebt om aan het conservatorium te gaan studeren, kan ik je hierop voorbereiden.

Les aan volwassenen

Volwassen met goede motivatie en liefde voor de muziek ondersteun ik graag bij hun verdere muzikale en zangontwikkeling. We gaan hard aan de slag! Stap voor stap verleggen we je grenzen en werken we toe naar je droom of passie. Zo kun je geholpen worden met de voorbereiding op een auditie. Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar krijgen les in de grote kamer.

Online les en lestijden

Je kunt ook online les via Skype of Zoom krijgen. Dit werkt prima.

Ik geef er de voorkeur aan om overdag les te geven, voor volwassenen kan ik ook ’s avonds lesgeven.